Om oss
 

Vi begynte med Wish Pearl i juni 2004 og eies og drives av Ronny Kolstad og Yngvar Andersen fra Kristiansand.

Bakgrunnen for at vi startet opp med dette i Skandinavia var at Yngvar Andersen var på tur til Barbados i Karibia mai 2004. I en tax-free butikk her fant han Wish Pearl produktet. Yngvar som aldri før hadde klart å ta ut et smykke alene i sitt liv kjøpte to stk. En til sin kone Merethe og en til sin søster Birgitte (konen til den andre eieren Ronny Kolstad) Når produktet skulle åpnes, opplevde vi en entusiasme og spenning fra hele familien som vi aldri før hadde sett ved noe annet produkt. Finnes det virkelig en perle inni muslingen? Hvilken farge har den?
Da oppstod ideen om å selge dette selv. Etter å ha kontaktet produsenten fant vi ut at det aldri hadde vært solgt i Skandinavia. Det gjorde saken klar og vi fikk rettighetene for produktet i Skandinavia.

Det hører med til historien at vi senere fant ut at den som hadde enerett på perlefiske i Norge fra 1691 var dronningen av Danmark - Charlotte Amalie. (se egen sak) Samme navn har datteren til Yngvar.
En tilfeldighet eller kanskje skjebnen??

Hvis du som forbruker eller utsalgssted ønsker om å kontakte oss, er vi tilgjengelig på følgende adresseinfo:

Yngvar Andersen
Torridalsveien 53
4630 Kristiansand
Tlf: 47016592
E-mail: info@wishpearl.no


Wish Pearl er nå lagt ned grunnet manglende tid. Vi selger derfor ut restlageret privat og ikke via firma. Derfor 100 kr rabatt!. Siste sjanse til å sikre seg en av de mest unike gavene til henne.

 
  Relaterte sider
   
  Perlehistorie
  Utsalgssteder
 
 
 
 
   
 
 
 

Copyright 20©10 Wish Pearl Scandinavia, info@wishpearl.no